Karismaattinen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman päätuomari Jukka Haapalainen esiintyy TTK 2018 tuotantokauden korusepän uniikeissa koruissa.

Ihana Alina Tomnikov Veljeni vartija -elokuvan ensi-illassa korusepän uniikit pronssikorut yllään.

Kaunis Saara Kotkaniemi häikäisi Kultainen Venla gaalassa 2018 Teemu Muurimäen upeassa samettiluomuksessa. Iltapukua koristaa korusepän uniikki teräsvyö, joka on tehty mittatilauksesta pukua varten. Korvissaan näyttelijällä niin ikään pukuun tehdyt korvakorut, jotka ovat terästä ja hopeaa.

 

MIAMI -elokuvan Krista Kososella ja Sonja Kuittisella koruseppä Anu Ekin uniikit korut.

Näyttelijä Krista Kosonen saapui häikäisevän upeassa Teemu Muurimäen suunnittelemassa kultaisessa paljettimekossa Miami-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Puvun pronssivyö, korvakorut ja sormus ovat koruseppä Anu Ekin tekemät.

Elokuvan toinen päänäyttelijä Sonja Kuittinen loisti ensi-illassa Muurimäen hempeässä luomuksessa. Kuittisen uniikit hopeakorut ovat myös varta vasten pukuun tehdyt ja niin ikää Anu Ekin käsialaa.

Lue lisää iltalehden artikkelista

 

Medicine Man – muusikko Mikko Kuustosen nimikkokorusarja.

Koruseppä on syövyttänyt hopeakoruihin ainutlaatuisella menetelmällään tekstin UBUNTU UMGAMNTU NGABANYE ABANTU. Korujen teksti on afrikkalaista xhosan-kieltä ja vapaasti suomennettuna lauseen ydin on, että ihmisyys mitataan suhtautumisessa kanssaihmisiin. Tai ”Minä olen, koska sinä olet”. Mikko Kuustonen kertoo tutustuneensa Ubuntu- ajatteluun kiertäessään eri puolilla Afrikkaa yli kahden vuosikymmenen ajan. Ubuntu korostaa yhteisön vastuuta sekä jäsenistään että muukalaisista. Mikko valitsi tekstin koruihin ja on suunnitellut korusarjan ison, kokohopeisen kaulakorun. Materiaaleina uniikkikorusarjassa ovat korkealaatuinen sterling –hopea sekä nahka.

Medicine Man-korusarja on hieno lahja jokaiselle, joka haluaa pyrkiä hyvään!

Rion Olympiajoukkueen viralliset kisakorut

USKO UNELMIIN – RIO 2016
ovat korusepän suunnittelemat ja käsityönä valmistamat viralliset kisakorut Rion Olympialaisiin.

Olympiakorun teema ’usko unelmiin’ toistuu tekstinä pienessä olympiarenkaassa. USKO UNELMIIN -RIO 2016.

Seppä toivoo, että taotusta uniikista hopeakorusta jää Suomen jäsenille ainutlaatuinen muisto sykähdyttävistä olympiahetkistä. Jokainen koru syntyi ylpeydellä ja suurella ilolla. Myös jokainen korukotelo on uniikki.

”Haluamme antaa olympiaurheilijoille ja joukkueen jäsenille muistoksi jotain pysyvää ja eksklusiivista, joka välittää Olympialaisten arvoja ja tunnelmaa syvemmin kuin rivit tulosluetteloissa.”

Olympiakomitean kisayksikön johtaja Leena Paavolainen.

 

 

Leena Harkimo juhli viimeisen kerran kansanedustajana Linnanjuhlissa vuonna 2014. Linnan kuningattareksikin usein tituleerattu ja varmasta tyylistään tunnettu Harkimo halusi viimeisen kansanedustajakautensa päätteeksi olla itse suunnittelemassa juhlapukuaan. Iltapukuluomus toteutui ompelija Sari Hörkön ja Leenan yhteistyössä. Upean puvun funktionaalisena koruna – laahuksen pidikkeenä – toimi Anu Ekin uniikki rannerengas. Rannekoruun koruseppä syövytti Leena Harkimon valitseman, Väinö Linnan vuonna 1945 kirjoittaman, tekstin: ”Miksi minä rakastan maatani? Siksi, että lapsi rakastaa äitiään. Siksi, että mies kunnioittaa isiensä töitä. Ja siksi, että vanhus odottaa lapsiensa hautaavan hänet samoin tuntein.”   Teksti toistuu osittain myös korvakoruissa. Nämä hopeakorut saivat vielä täydennyksekseen sormuksen. Vuonna 2014 Linnanjuhlien yhdeksi kiistatta tyylikkäimmäksi naiseksi rankattiin jälleen Leena Harkimo.

 

Cramo Oy
on suomalainen täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koruseppä Anu Ek valmistaa Cramon personoidut yrityslahjat vuodesta 2015 lähtien. Sarjaan kuuluu hopeinen kaulakoru ja kalvosinnapit.

 

 

Suomen Sydänliitto ry
juhlii 60 vuotista taivaltaan 2015. Anu Ek on suunnitellut ja valmistanut Sydänliiton juhlavuoden uniikkikorut. SYDÄMEN AIKA -korusarjaan kuuluu hopeiset kalvosinnapit, kaulakoru sekä rannekoru.

 

VIVA –lehti
Viva lehden lukijat äänestävät vuosittain Viva-Velhon tunnettujen suomalaisten naisvaikuttajien joukosta. Korusepän valmistaman hopeisen luuta-korun ovat tähän mennessä saaneet valtakunnan tanssittaja Aira Samulin, presidentti Tarja Halonen ja professori Vappu Taipale.

Suomen Pesäpalloliitto ry
täytti vuonna 2011 90 vuotta. Juhlavuoden korut ovat korusepän käsialaa.

Keravan kaupunki
on koruseppä Anu Ekin luotto- ja vakioasiakas.

 


Jussi -gaalan 2016 upealla juontajalla Maria Ylipäällä
nähtiin Teemu Muurimäen suunnittelema upea paljettipuku ja korusepän pukuun tekemät pronssivyö ja rannekorut.