Anu Ek

Koruseppä palveluksessasi - kun haluat jotain muuta

Olen keravalainen koruseppä ja muotoilija. Valmistan yksilölliset ja personoidut korut niin yksityishenkilöille, kuin yrityksille ja yhteisöille – aina suurella sydämellä ja asiakasta kunnioittaen. Jokainen asiakas on tähtiasiakas. 

 

Uniikit tuotteet

AED korut ovat uniikkituotteita, joita olen valmistanut tuotemerkilläni vuodesta 2005. Valmistan yksilölliset koruni perinteisin menetelmin – rakkaudesta lajiin. On kiehtovaa nähdä miten materiaali muuntuu niin moneksi työstäessä sitä eri tavoin. Kahta samanlaista korua ei koskaan synny. Jokainen koru on sydämeni muotoinen.

Koska jokainen koruni on yksilö, niin jokainen yksilö ansaitsee myös yksilöllisen korukotelon. Siksi jokainen korukoteloni on myös uniikki.

Haluatko AED mallistosta yksilöllisen korun tai oletko haaveillut ikiomasta korusta tai korusarjasta, jonka suunnitteluun voit itse osallistua? Kurkkaa verkkokauppaan www.koruseppa.fi ja tee tilaus tai ota yhteyttä: anu.ek@anuek.fi  tai puhelimitse 050 5997552.

KORUSEPPÄ PALVELUKSESSASI – KUN HALUAT JOTAIN MUUTA.

Yhteys

Yhteys

Anu Ek Design.
Postiosoite: Venlantie 9 a, 04200 KERAVA.

OTA YHTEYTTÄ Puhelimitse arkisin klo 9-16 , 050-599 7552 Sähköpostitse: anu.ek@anuek.fi. Korupajalla asiointi aina sopimuksen mukaan

Verkkokauppa

Verkkokauppa

Anu Ek -tuotteet saat myös verkkokaupasta www.koruseppa.fi

Custom tuotteet

Custom tuotteet

Voit suunnitella oman korusi yhdessä korusepän kanssa. Ota yhtettä ja toteutetaan visiosi!

Anu Ek

Koruseppä palveluksessasi

Avainlippu

AED -korut ovat korkealaatuisia suomalaisia avainlippu-tuotteita.